ساخت ویلا در شمال

ساخت ویلا در شمال با توجه به شرایط اقلیمی و پیچیدگی های شهرداری و دهیاری هنگام ساخت، از مجموعه ای باید مشاوره بگیرید که آشنا به مراحل اداری و اجرای ویلا در شمال باشد تا از ضرر های چند صد میلیون تومانی شما جلوگیری شود. زمین های شمال کشور بسته به نوع و موقعیت زمین شرایط متفاوتی برای ساخت دارند که می‌بایست مجموعه مورد نظر اشراف کامل به منطقه مورد نظر شما داشته باشد. در ادامه صفحه تمامی نکات مربوط به ساخت ویلا در شمال همراه با مجموعه نکست ویلا را مشاهده می‌کنید.

خدمات ساخت ویلا در شمال

ساخت ویلا در شمال به دلیل آب و هوای سرزنده و جذاب آن به یکی از علایق مردم کشور تبدیل شده است. ساخت ویلا در شمال نیازمند تجربه و تبحر بالایی است. در این مسیر تیم برتر سازه با مشاوره دقیق و اجرایی همراه با نظارت مهندسی دقیق، در این مسیر همراه شما است تا با کمترین هزینه های جانبی ویلای خود را بسازید.

ساخت ویلا
0
طراحی ویلا
0
مدت فعالیت
0
ساخت ویلا
0

مشاوره ساخت ویلا در شمال از زبان متخصصین برتر سازه

در این بخش به سوالات متدوال شما دوستان در رابطه با ساخت ویلا پرداخته ایم. سوالاتی از قبیل نحوه همکاری، هزینه ساخت ویلا، بهترین لوکیشن های ساخت ویلا، سختی های ساخت ویلا بر روی شیب و… می‌پردازیم.

پروژه های ساخت ویلا برتر سازه

مراحل ساخت ویلا در شمال

ساخت ویلا در شمال شامل ۱۱ مرحله است که در این بخش به صورت قدم به قدم قصد داریم با یکدیگر تمامی ابعاد ساخت یک ویلا شیک و مدرن در شمال کشور را آموزش ببینیم.

ساخت ویلا در شمال

۱.انتخاب زمین

ابتدا باید با توجه به بودجه و سبک طراحی ویلا مد نظر خود، زمین مناسب را همراه با مشاوره برتر سازه خریداری فرمایید. حتما توجه داشته باشید بودجه شما با سبک طراحی یک رابطه مستقیم دارد. برای مثال شما با بودجه ۳ میلیارد تومان می‌توانید یک زمین جنگلی در یکی از روستای های مازندران مانند برنجستانک خریداری فرمایید. اما با همین مقدار بودجه نمی‌توانید یک زمین در نزدیکی دریا برای سبک طراحی ساحلی خریداری کنید.

۲. دریافت مجوز ساخت ویلا

برای شروع به ساخت ویلا می‌بایست در ابتدا پروانه ساخت ویلا را دریافت کنید. اگر ویلا در بافت روستایی قرار داشته باشد با مراجعه به دفتر دهیاری و شورای روستا می‌تواند مجوز لازم را کسب کنید. اگر زمین در بافت شهری باشد، با مراجعه به شهرداری می‌توانید مجوز لازم برای ساخت را کسب کنید. در نظر داشته باشید این فرایند ممکن است ۱ الی ۲ ماه زمان بر باشد. در صورت همکاری با مجموعه برتر سازه این زمان به حداقل کاهش پیدا می‌کند.

نقشه برداری ویلا

۳.نقشه برداری زمین

نقشه برداری ویلا در اطلاعاتی نظیر کد های ارتفاعی، طول، عرض، مساحت، شیب، زوایا و فاصله های بین دو نقطه را مشخص می‌کند. در این مرحله نقشه بردار اطلاعات لازم را برای طراحی ویلا به تیم برتر سازه تحویل می‌دهد تا فرایند طراحی ویلا به صورت 3D به صورت دقیق و ریز به ریز بدون کوچکترین اختلافی با واقعیت، طراحی شود. 

۴.طراحی ویلا

برای طراحی ویلا در شمال سبک های مختلفی را می‌توانیم در نظر داشته باشیم. اما سبک طراحی مدرن، جنگلی و ساحلی جزء طرح های پرطرفدار در ویلا های شمال هستند. البته در نظر داشته باشید سبک طراحی ویلا می‌تواند مشابه ویلا های ساخته شده در منطقه باشد، یا سبک طراحی آن می‌تواند متمایز از ویلا های موجود در منطقه باشد و به اصطلاح گل منطقه باشد. در حالت دوم می‌بایست هزینه بیشتری نسبت به سایر ویلای ساخته در منطقه کنید تا یک ویلا متمایز نسبت به منطقه را داشته باشید.

مسطح سازی زمین ویلا

۵.مسطح سازی زمین

پیش شروع هر کاری می‌بایست ابتدا زمین خریداری شده را صاف کرده و هرگونه جسم مزاحم از زمین را حذف کنیم. حتی ریشه گیاهان چند ساله که امکان خطر آفرینی برای ویلا شما دارند را هم می‌بایست حذف کنیم. این مرحله بسته به میزان سختی حذف جسم مزاحم، از کارگر یا ماشین آلات استفاده می‌شود.

۶.گودبرداری ویلا

هدف اصلی از گودبرداری مستحکم سازی سازه و آماده سازی سازه قبل از شروع پی و ایجاد فونداسیون است. این نکته را به یاد داشته باشید یکی از عوامل مهم که ویلای شما در برابر حوادث طبیعی مانند زلزله بتواند واکنش خوبی را نشان دهد، همین مرحله گودبرداری است. در گودبرداری نوع خاک، میزان مقاومت خاک، آب های زیرزمینی و عمق گودبرداری تاثیر بسیار زیادی در نوع اجرای گودبرداری دارند. همچنین در این مرحله در صورتی که ویلای شما نیازمند طبقات منفی باشد، شرایط گودبرداری بسیار متفاوت خواهد بود.

فونداسیون ویلا

۷.قالب بندی فونداسیون

وظیفه اصلی فونداسیون انتقال بار ساختمان به سطح زمین است. در مرحله اول سطح زمین به واسطه ماشین آلات صاف می‌شود. مرحله دوم خاک برداری فونداسیون اجرا می‌شود. در مرحله پایانی کف فونداسیون با شن و ماسه آماده اجرای مرحله آرماتور بندی می‌شود.

آرماتور بندی ویلا

۸.آرماتور بندی و بتن ریزی

در این مرحله با گره زدن میلگرد ها به همدیگر باعث تقویت بتن شده که در نهایت موجب مستحکم سازی سازه می‌شود. ابتدا در این مرحله باید کف نواره فونداسیون بتن مگر ریخته شود تا از برخورد بتن اصلی با خاک جلوگیری شود. در قدم بعدی آرماتور بندی شروع می‌شود و سپس قالب بندی و بتن ریزی بر روی آرماتور انجام می‌شود.

اجرای تیر، سقف و ستون ویلا

۹.اجرای ستون، تیر و سقف

تیر های اصلی ویلا در ۴ جهت اصلی شمال، جنوب، شرق و غرب جایگذاری می‌شوند و تیر های فرعی برای ایجاد استحکام بیشتر سازه، به تیر های اصلی در تعداد های مختلف اتصال پیدا می‌کنند. در انتها بعد از اجرای تیر ها، مرحله بتن ریزی شروع، و سقف طبقات ساخته می‌شود.

تیغه کشی ویلا

۱۰.تیغه کشی زمین

تیغه کشی همان مرحله ای است که جانمایی هایی که تا به این لحظه انجام داده ایم را به صورت عملی تبدیل به واقعیت می‌کند. منظور از تیغه کشی همان جداسازی اتاق ها، سرویس های بهداشتی، حمام، درب ها و خروجی ها از یکدیگر است.

تاسیسات ساخت ویلا در شمال

۱۱.اجرای تاسیسات، مکانیکال و برق کاری

در ابتدای امر این مرحله از ساخت ویلا در شمال، به جای گذاری لوله های آب، برق، گاز و فاضلاب با نظارت مهندس ناظر پرداخته می‌شود. در مرحله بعدی اگر قصد هوشمند سازی ویلا خود را با زیر ساخت باسیم داشته باشید، می‌بایست کابل های KNX در مسیر های درست طبق نظر تکنسین هوشمند سازی انجام شود. البته که برق کار در صورت داشتن تجربه لازم می‌تواند جانمایی کابل ها را انجام دهد. برای بخش لوله های اصلی آب هم لوله هایی از جنس PVC یا پلی اتیلن در ابعاد ۱ تا ۲ اینچ استفاده می‌شود. 

۱۲.عایق کاری و اجرای کف

در مرحله ابتدایی اول کف طبقه اول برای جلوگیری از نم و نفوذ آب های زیر زمینی، ایزوگام می‌شود. در صورت داشتن طبقات بیشتر، کف آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام هم به دلیل وجود زیاد رطوبت ایزوگام می‌شوند.

۱۳.نصب چارچوب و وال پست

وال پست ها برای جلوگیری از فشار زیاد به ستون ها و کاهش بار ساختمان، در مواقع اضطراری است. نوع وال پست، فرم ها و ابعاد پروفیل ها همگی وابسته با ارتفاع طبقه و دهانه های متعدد سازه دارد. در قدم بعدی سراغ چهارچوب ها می‌رویم. چارچوب  ها برای جانمایی درب و پنجره ها استفاده می‌شود که در ۳ نوع چوبی، آهنی و بتنی هستند.

۱۴.نازک کاری

در مرحله نازک کاری منظور همان گچ کاری، نقاشی، کاغذ دیواری و نصب کاشی و سرامیک است. در انتهای این مرحله بسته به نوع دکوراسیون مد نظر شما، از چراغ های دیواری و لوستر های دکوراتیو برای جذابیت دکوراسیون داخلی شما استفاده می‌شود تا زمانی که برای بازدید به وضعیت پروژه ویلای خود سر می‌زنید، احساس خوبی را تجربه کنید.

۱۵.اجرای نما

نمای ویلا اولین بخشی از ویلا است که توجه هر مخاطبی را به خود جلب می‌کند. استفاده از نمای مدرن برای ساخت ویلا در شمال یک انتخاب بسیار هوشمندانه است. نمای مدرن ویلا به علت جذابیت بالا مورد توجه بسیاری از مردم جامعه است. در صورتی که تمایل به فروش ویلا خود داشته باشید به راحتی در زمان فروش می‌توانید ارزش گذاری جذابی را تجربه کنید. همچنین در صورتی که قصد کسب درآمد از ویلای خود را داشتید، ملک شما به یک گزینه محبوب برای اجاره تبدیل می‌شود.

طراحی ویلا در شمال

طراحی سبک ویلا در برتر سازه مطابق سلیقه کارفرما انجام می‌شود. در جلسه اولی که برای تعیین نوع سبک ویلا با یکدیگر خواهیم داشت، با توجه به نوع زمین شما و شرایط منطقه ای، تمامی سبک های قابل طراحی را با یکدیگر بررسی می‌کنیم تا در نهایت یک ویلا جذاب مطابق سلیقه شما و طبق اصولی معماری را شاهد باشیم.

اجزای ساخت ویلا در شمال

در این بخش به اجزایی که باعث خلق ارزش در ویلای شما  می‌شود اشاره می‌کنیم تا چیزی را هنگام ساخت ویلا از دست ندهید.

طراحی اتاق خواب ویلا

اتاق خواب های مستر

اتاق خواب های مستر دارای سرویس بهداشتی، حمام، تلویزیون، تراس و متراژ بالا هستند. معمولا در ویلا هایی که به صورت دوبلکس یا تریبلکس هستند، اجرای اتاق ها به صورت مستر ارزش مادی دارند و در ویلا های فلت متراژ پایین این گزینه پیشنهاد نمی‌شود.

استخر، سونا، جکوزی و حمام ترکی

در ساخت استخر یک نکته بسیار مهم وجود دارد. زمانی که در حال جانمایی استخر هستید حتما باید حواستان به کم شدن ابعاد استخر در هنگام اجرای تاسیسات، موزاییک ها و جکوزی باشد. شاید در ابتدا این اختلاف ها ۱۰ سانت به نظر برسند اما در نهایت وقتی پروژه تمام می‌شود، شاهد ابعاد کوچک استخر خود خواهید بود.

آبنما

آبنمای یکی از المان های زیبایی بصری است که در سازنده های ویلا طرفداران زیادی پیدا کرده است. آبنما باعث ایجاد حس طبیعت در دل ویلا و ایجاد حس آرامش می‌شود. همچنین با توجه به نوع طراحی محوطه می‌تواند آبنما را به حوض های مستطیل شکل طویل متصل کرد.

روف گاردن

روف گاردن در ویلا های دوبلکس، تریبلکس و…. یک بخش جذاب و دلنشین جدا نشدنی است. روف گاردن ها محیطی برای رهایی از حس خفگی دیوار های ویلا اند. روف ها معمولا برای دورهمی ها یا تولد ها استفاده می‌شود پس حتما در نظر داشته باشید امکانات صوتی و نورپردازی حرفه ای را در این بخش جدی بگیرید.

 

بهار خواب

بهار خواب ها هم محیطی برای استراحت و لذت بردن از منطقه و جدایی از مشغله های ذهنی هستند. همچنین منظره ای که بهار خواب برای شما به ارمغان می‌آورد بسیار جذاب و پر از حس آرامش است. 

 

آتشکده یا آلاچیق

آتشکده محیطی جذاب برای دورهمی در فصول سرد سال است. آتشکده ها در ۲ نوع گازی و چوبی هستند که طبق تجربه استفاده از آتشکده های گازی دردسر کمتری دارد و باعث ایجاد دود های سیاه و بو گرفتن لباس شما نمی‌شوند.

سالن ورزش (gym)

اگر شما یک ورزش کار حرفه ای هستید یا علاقه زیادی به ورزش دارید، داشتن یک home gym در ویلای خود کمک شایستی به رفاه شما می‌کند. در هنگام ساخت ویلا برای باشگاه در صورتی که از اسپیکر های دیواری توکار استفاده می‌کنید حتما حواستان به جانمایی برای آنها باشد.

سالن سینما

حتما در نظر داشته باشید که برای اجرای سالن سینمایی به دلیل به کار رفتن پنل های آکوستیک، اسپیکر های دیواری، ساب ووفر، پروفیل و چوب جناقی چندین سانتی متر، متراژ سالن شما را کوچک تر می‌کند که این تغییر کاملا محسوس است. پس در هنگام طراحی ویلا در صورتی که تمایل به داشتن سالن سینمای خانگی دارید، حتما اعلام فرمایید.

سوالات متداول درباره ساخت ویلا

مدت زمان ساخت ویلا در شمال چقدر است؟

مدت زمان ساخت ویلا از ۸ ماه الی ۱۴ ماه بسته به نوع پروژه می‌تواند متغیر باشد. عدد اعلام شده وابسته به شروع پروژه در فصل تابستان یا بهار است. در فصل های پاییز و زمستان به دلیل بارندگی زیاد در مناطق شمالی کشور، اجرای فاز های اولیه پروژه می‌تواند با تاخیر زیادی روبرو شود.

هزینه ساخت ویلا در شمال در سال ۱۴04 می‌تواند بین 17 الی 30 میلیون تومان برای هر متر مربع متغیر باشد. این هزینه وابسته به چندین عامل اصلی است که عبارت اندرز:

  • تعداد طبقات
  • متراژ زمین
  • اسکلت ویلا
  • شیب زمین
  • نوع متریال و قیمت روز متریال
  • هزینه پیمانکار
  • نیروی کار
  • طراحی داخلی و نما
  • هوشمند بودن یا نبودن ویلا
  • نمای ویلا
  • خلافی های سازه در صورت خارج از بافت بودن
  • تعداد استخر
  • سونا، جکوزی و حمام ترکی
  • روف گاردن
  • آلاچیق یا آتشکده
  • سالن سینما
  • سالن gym

براساس هزینه های نگهبانی که در سال های اخیر برای ویلا ها شاهد هستیم، قطعا هزینه هوشمند سازی ویلا در دراز مدت برای شما منطقی است. همچنین این سیستم ها دیگر شامل خطا های انسانی نیستند 

برای بررسی منطقی بودن هزینه هوشمند سازی ویلا در هنگام ساخت می‌بایست چند مورد را نظر بگیریم:

  • هزینه های نگهبانی ویلا
  • هزینه آماده سازی ویلا قبل از حضور شما (تهویه هوا – استخر – سیستم سرمایش و گرمایش)
  • ضریب خطای انسانی نگهبان
  • عدم کنترل مستقیم بر روی امنیت ویلا
  • هزینه نگهداری فضای سبز و گل و گیاه
  • هزینه های مصرف انرژی 
  • عدم راحتی در ورود و خروج مخاطب مهمان به ویلا

اگر مجموعه تمامی هزینه های گفته شده + ضریب های خطاهای گفته شده را در نظر بگیریم، هزینه هوشمند سازی به مراتب برای شما ارزنده تر در طی سال های جاری است.