ساخت ویلا

ساخت ویلا یک مهارتی است که نیازمند تجربه و تبحر است. ساخت ویلا در مناطق مختلف کشور با توجه به شرایط آب و هوای آن منطقه می‌تواند روش های ساخت مختلفی را در پیش داشته باشد که می‌تواند هزینه های گزاف چند صد میلیون تومانی تا چند میلیارد تومانی برای شما داشته باشد که در مجموع کار عدد قابل توجه برآورد می‌شود. در این صفحه به مو به مو مراحل لازم برای ساخت ویلا و نکات لازم برای ساخت یک ویلا به عنوان کارفرمای پروژه به شما آموزش داده می‌شود و در نهایت به مزیت های همکاری با مجموعه برتر سازه پرداخته می‌شود.

خدمات ساخت ویلا

مجموعه برتر سازه با ارائه خدمات ساخت ویلا به عنوان یک شرکت ساخت ویلا ماهر و با تجربه در زمینه ساخت ویلا، از سال 1387 در مناطق مختلف کشور در حال طراحی و ساخت ویلا می‌باشد. در ادامه این صفحه نمونه کار های ساخت ویلا مجموعه برتر سازه را مشاهده خواهید کرد. برای دریافت مشاوره ساخت ویلا می‌توانید با شماره تماس های درج شده در وبسایت تماس حاصل فرمایید.

ساخت ویلا
0
طراحی ویلا
0
مدت فعالیت
0
ساخت ویلا
0

مشاوره ساخت ویلا از زبان متخصصین برتر سازه

در این بخش به سوالات متدوال شما دوستان در رابطه با ساخت ویلا پرداخته ایم. سوالاتی از قبیل نحوه همکاری، هزینه ساخت ویلا، بهترین لوکیشن های ساخت ویلا، سختی های ساخت ویلا بر روی شیب و… می‌پردازیم.

پروژه های ساخت ویلا برتر سازه

ساخت ویلا

هدف از ساخت ویلا داشتن یک محیط جذاب برای اوقات فراغت یا کسب درآمد از اجاره آن می‌باشد. با توجه به نوع کاربری مورد استفاده برای ویلا، می‌توان هزینه های مختلفی برای ساخت ویلا در نظر داشت. به عنوان اولین نکته برای ساخت ویلا در نظر داشته باشید که ساختن یک ویلا، فرایندی است که بین ۸ ماه تا ۱۴ ماه در صورت تامین بودجه در زمان به موقع و شرایط آب و هوایی منطقه زمان می‌برد. هنگامی که تصمیم به ساخت ویلا گرفته اید نگران دوندگی های اداری برای دریافت مجوز نباشید. زیرا همکاری با مجموعه برتر سازه موجب امتیازاتی مثل تسریع کردن فرایند های قانونی از طریق روابط را دریافت می‌کنید که هم از لحاظ زمانی و هم مالی شما را چندین گام جلو میاندازد.

مراحل ساخت ویلا

همیشه این موضوع را به یاد داشته باشید که ساخت ویلای مهندسی بسیار اصولی تر، مستحکم تر و همراه با جزئیات بیشتر است. توجیه ساخت ویلای مهندسی زمانی حائز اهمیت می‌شود که در زمان فروش ویلا، ارزش واقعی ملک خود را حس خواهید. در نتیجه ایجاد یک سازه با کیفیت موجب ایجاد آسایش و حس امنیت ساکنین می‌شود. در رابطه با امنیت یک سازه گوشه ذهن خود بدانید که ویلای شما باید بتواند در برابر حوادث طبیعی مانند زلزله دوام بیاورد که متاسفانه برخی از افراد اقدام به ساخت ویلا با متریال ضعیف می‌کنند و با یک زلزله ۵ الی ۶ ریشتری یا رانش های جزئی طی چند سال کل ویلا در آنی فرو میریزد.

 مراحل ساخت ویلا به ۲ دسته تقسیم می‌شوند که عبارت انداز:

  • مراحل پیش از ساخت ویلا
  • مراحل اجرایی ویلا

مراحل پیش از ساخت ویلا شامل:

۱. زمین خرید ویلا

در هنگام زمین خرید می‌بایست چند نکته اساسی را مد نظر داشته باشید که در هنگام اجرا با جهاد کشاورزی یا ارگان های دیگر دولتی برای تخریب یا پرداخت خسارت روبرو نشوید:

  • بررسی دقیق موقعیت مکانی (اقلیم، شیب زمین، دید و چشم‌انداز)
  • دسترسی به زیرساخت‌های شهری (آب، برق، گاز، اینترنت فیبر نوری)
  • بررسی محدودیت‌های حقوقی (مقررات ارتفاع، درصد ساخت، محدوده درون بافت)
  • بررسی سند شش دانگ و استعلام شهرداری

طراحی ویلا

۲. طراحی ویلا

طراحی ویلا رکن اصلی و نظم دهی ساخت ویلای شما است. وقتی طرح 3d ویلای خود را براساس نقشه های واقعی مشاهده می‌کنید، هنگام ساخت با برنامه ریزی دقیق تری می‌توان سازه شما را اجرا کرد. موارد اصلی که در طراحی ویلا پیش از ساخت ویلا در نظر گرفته می‌شود:

  • تعیین سبک ویلا (مدرن، کلاسیک، نئو کلاسیک، مینیمال، مدیترانه ای و…)
  • تعیین فضا های اصلی: پذیرایی، سرویس بهداشتی، حمام، اتاق خواب، کلوزت روم، نوع استخر سرپوشیده یا باز، آشپزخانه، روف گاردن، بهار خواب، تراس ها، سینمای خانگی، زمین ورزشی و…

بعد از مشخص سازی فرایند های اولیه طراحی ویلا وارد بخش اجرایی طراحی ویلا می‌شویم که شامل:

  1. طراحی فاز ۱ و ۲ معماری (با جزئیات اجرایی سازه)
  2. طراحی تاسیسات مکانیکی: سیستم سرمایش و گرمایش VRF یا چیلر، سیستم گرمایش از کف، پیش‌بینی زیرساخت‌های هوشمندسازی ( HOME AUTOMATION &  BMS)، طراحی نورپردازی داخلی و نمای ویلا
  3. طراحی محوطه: باغچه‌، روف‌گاردن یا تراس گاردن

بعد از اتمام مراحل پیش از ساخت ویلا به مراحل اجرای ویلا میرسیم که به ترتیب عبارت انداز:

نقشه برداری ویلا

۱.نقشه برداری زمین ویلا

قدم اول برای ساخت ویلا، نقشه برداری زمین ویلا است. نقشه برداری ویلا یا پلان ویلا در مراحل ساخت ویلا در۲ مرحله اجرا می‌شود. مرحله اول نقشه برداری توسط نقشه بردار برای محاسبه ابعاد زمین، کد های ارتفاعی زمین و جانمایی درخت های موجود در زمین انجام می‌شود. مرحله دوم ایجاد پلان معماری برای جانمایی سازه و… است. هدف از نقشه برداری، تصویر سازی سطح زمین برای کنترل سازه و مشخص سازی مرز های زمین است. تمامی این مراحل در نهایت مشمول اندازه‌گیری زوایا، اختلاف ارتفاع دو نقطه، طول و مساحت است.

آماده سازی زمین برای ساخت ویلا

۲.آماده سازی زمین برای ساخت ویلا

مراحل آماده سازی زمین برای ساخت ویلا عبارت انداز:

  • حذف سازه ها یا ساختار های اضافی
  • حذف ریشه های پوسیده گیاهان در زمین
  • تسطیح سازی زمین در صورت نیاز

در نظر داشته باشید در همین حین برای جانمایی پلان معماری، از ابزار هایی برای مشخص سازی بخش های مختلف سازه استفاده می‌شود.

۳.گودبرداری زمین

مرحله سوم برای ساخت ویلا، گودبرداری زمین است که وابسته به نوع خاک، میزان خاک اضافی زمین و عمق گودبرداری است. هدف از گودبرداری و فونداسیون ایجاد احساس امنیت و ایجاد یک سازه مستحکم در برابر عوامل طبیعی مانند زلزله است. در نظر داشته باشید طول عمر و مقاومت ویلا وابسته به اجرای صحیح گودبرداری است. عوامل موثر در گودبرداری ویلا عبارت انداز:

  • میزان مقاومت خاک و نوع خاک اقلیم زمین
  • تعداد طبقات ویلا
  • شرایط پارکینگ + ساختار کوچه و خیابان (این مورد برای مواقعی است که ساختار سازه نیاز به طبقات منفی مانند -۱ باشد)

در نهایت گودبرداری برای ایجاد محیطی مناسبت برای پی‌ریزی است که توسط کارگران یا ماشین آلات انجام می‌گردد.

بتن ریزی و قالب بندی فونداسیون ویلا

۴.بتن ریزی و قالب بندی فونداسیون

در مرحله بتن ریزی  یا بتن رگلاژ و اسکلت بندی نوع سازه برای ساخت مشخص می‌شود. اساس کار این مرحله آرماتور بندی و بتن ریزی است. به زبان ساده ابتدا باید کف نواره فونداسیون بتن مگر ریخته شود تا از برخورد بتن اصلی با خاک جلوگیری شود. در مرحله بعدی آرماتور بندی و سپس قالب بندی و بتن ریزی بر روی آرماتور انجام می‌شود.

اجرای سقف و ستون ویلا

۶.اجرای ستون، تیر و سقف ویلا

وظیفه اصلی تیر ها حمل بار و انتقال بار به ستون ها است. تیر ها به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می‌شود. تیر های اصلی همان تیر هایی هستند که در چهار جهت به صورت مستقیم به ستون متصل می‌شود. تیر های فرعی تیر هایی هستند که به تیر های اصلی ای که در چهار جهت هستند، متصل می‌شود. در نهایت پس اجرای تیر ها بتن ریزی اجرا می‌شود و سقف طبقات ساخته می‌شود.

ساخت ویلا

۵.دیوارکشی زمین ویلا و تیغه کشی داخلی

دیوارکشی زمین و تیغه کشی، پایان فاز اول اجرایی ساخت ویلا است. منظور از دیوار کشی همان دیوار هایی است که ویلا را محصور می‌کند. اما تیغه کشی یعنی تعیین چیدمان داخلی سازه مانند اتاق ها، درب ها، خروجی ها، سرویس های بهداشتی و… است. با توجه به نوع سازه و شرایط ویلا می‌توان از عایق های صوتی و حرارتی استفاده کرد.

اجرای تاسیسات ویلا

۷.اجرای تاسیسات، مکانیکال و الکتریکال

زمانی که مرحله اجرای تاسیسات مکانیکال و الکتریکال رسیده ایم، به اصطلاح یعنی مرحله سفت کاری تمام شده است. در این بخش به اجرای تاسیسات که شامل سیستم سرمایش و گرمایش، لوله کشی، فاضلاب، گاز و… خواهیم پرداخت. بعد از تایید نقشه ها توسط مهندس ناظر تمامی کابل های برق، لوله های آب و فاضلاب و گاز طبق نقشه در جای خود قرار می‌‌گیرند. در نظر داشته باشید که در این مرحله در صورتی که قصد ساخت یک ویلا هوشمند با سیم را دارید، می‌بایست قبل از مرحله نازک کاری کابل های knx (پروتکل هوشمند سازی باسیم) را به عنوان کابل های برق قرار دهید. در صورتی که ویلای شما از پروتکل های بی‌سیم استفاده می‌کند، الزامی به ورود تکنسین هوشمند سازی در این مرحله از سازه نیست و بعد از نازک کاری هم می‌تواند فرایند هوشمند سازی را انجام دهد.

۸.عایق کاری و اجرای کف

در این مرحله از ساخت ویلا، طبقه همکف به صورت کامل ایزوگام می‌شود. علت این کار برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و نم پیدا کردن است. در طبقات بالای ویلا بخش های آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام هم به دلیل شستشو ایزوگام می‌شوند. در نهایت پس از اجرای این بخش، با توجه به سبک طراحی ویلا شما از موزاییک یا سنگ برای اجرای کف طبقات استفاده می‌شود.

۹.نصب چارچوب و وال پست

پس از اجرای کف، نوبت به نصب وال پست می‌رسد. هدف اصلی وال پست برای ایجاد استحکام و جلوگیری از ریزش ساختمان و کاهش فشار بار به ستون ها در زمان زلزله است. نوع وال پست، فرم ها و ابعاد پروفیل ها وابسته به ارتفاع و عرض دهانه های سازه دارد.

۱۰.نازک کاری

در این مرحله نوبت به گچ کاری ویلا می‌رسد تا سطحی صاف برای اجرای کاغذ دیواری، نقاشی و… داشته باشیم. بعد از گچ کاری ویلا نوبت به نقاشی ویلا می‌رسد و در نهایت در صورت تزئینات با چراغ های دیواری و موارد این چنینی مرحله نازک کاری به پایان می‌رسد.

۱۱.اجرای نما

همانطور که میدانیم طراحی نمای ویلا باید با توجه به سبک ویلا انجام شود.اجرای نما نقش بسزایی در ارزش گذاری و ایجاد حس لوکس بودن ملک شما دارد و جزء شاخص های اصلی در هنگام ساخت ویلا است. در طراحی ویلا معمولا به دلیل خارج از شهر بودن بودن ویلا، محدودیت در طراحی نمای ویلا نخواهیم داشت. در صورت تمایل به همکاری با مجموعه برتر سازه، نمای ویلای شما به دلیل تبحر و دانش بالای تیم برتر سازه طوری طراحی می‌شود که ویلای شما در همان منطقه شناخته شده شود. 

ساخت ویلا ارزان

اگر شما هم هزینه ساخت ویلا را شنیده باشید، شاید برای شما این هزینه ها با توجه به شرایط اقتصادی گزاف به حساب بیاید. در ادامه به راهکار هایی که می‌تواند هزینه ساخت ویلا با به کمترین حد ممکن رساند می‌پردازیم:

  • خرید زمین ارزان قیمت: در بعضی از اوقات شما مکانی را می‌شناسید که در آن منطقه ویلایی ساخته نشده اما پتانسیل رشد آن منطقه برای ساخت ویلا بالا است. این زمان بهترین وقت برای آن زمین و شروع به ساخت ویلا در آن منطقه است. این مورد کاملا بستگی به تجربه شما از شناخت مناطق دارد. در صورت تصمیم قاطع شما برای ساخت ویلا، می‌توانید در هنگام خرید زمین برای ویلا از مشاوره مجموعه برتر سازه بهره مند شوید.
  • فاصله زیاد از شهر: هرچقدر که زمین شما برای ساخت ویلا از شهر دورتر باشد، قیمت آن زمان کاهش پیدا می‌کند و به همین واسطه می‌توانید هزینه زمین کمتری بپردازید.
  • ویلای پیش ساخته: ویلا های پیش ساخته می‌تواند انتخاب مناسبی برای زمانی باشد که زمین شما متراژ کمی را دارد و از طرفی تمایل به پرداخت هزینه های سنگین ساخت ویلا ندارید.

به عنوان نکته آخر می‌توانیم به ساخت ویلا فلت اشاره کنیم و از ساخت ویلا دوبلکس و طبقات بیشتر صرف نظر کنید. همچنین می‌توانید مدیریت اجرایی ویلا را خودتان انجام دهید.

هزینه ساخت ویلا

با توجه به نوسانات ارزی، قیمت ها هر روز متفاوت از روز قبل هستند و این تغییرات قیمت باعث ایجاد بازه قیمتی زیادی در ساخت ویلا می‌شود. عوامل موثر در ساخت ویلا عبارت انداز:

  • تعداد طبقات: قطعا هزینه ساخت ویلا فلت، ویلا دوبلکس، ویلا تریبلکس با یکدیگر متفاوت است. همچنین ارتفاع سقف هر طبقه تاثیر گذار در قیمت نهایی می‌باشد.
  • متراژ زمین
  • اسکلت ویلا: سازه بتنی، سازه چوبی و LSF هر سه قیمت متفاوتی دارند.
  • شیب زمین
  • نوع متریال و قیمت روز متریال
  • هزینه پیمانکار
  • نیروی کار
  • طراحی داخلی و نما
  • هوشمند بودن یا نبودن ویلا
  • نمای ویلا
  • خلافی های سازه در صورت خارج از بافت بودن
  • تعداد استخر
  • سونا، جکوزی و حمام ترکی
  • روف گاردن
  • آلاچیق یا آتشکده
  • سالن سینما
  • سالن gym
  • تعداد اتاق های مستر

به طور کلی باید در نظر داشته باشید که این هزینه ساخت ویلا با توجه به آپشن هایی که ویلا دارد، می‌تواند بسیار متغیر باشد. برای مثال یک ویلا ۵ طبقه نیازمند به روف گاردن، ۲ جکوزی، استخر، حمام ترکی، سیستم هوشمند و… می‌باشد. اما در یک ویلای فلت حتی ممکن است شما نیاز به استخر هم نداشته باشید. حتی نوع سیستم تصفیه آب استخر، سیستم کلر زن، ابعاد استخر همگی در هزینه ساخت شما دخیل هستند.

در صورتی که صاحب زمین هستید و قصد ساخت ویلا را دارید، هزینه ای بین  ۱۸ الی ۳۵ میلیون تومان برای ساخت هر متر مربع در ۱۴۰۴ مشمول می‌شوید. 

طراحی ویلا

ساخت ویلا مدرن

انتخاب سبک ساخت ویلا مدرن، می‌تواند یک انتخاب هوشمندانه برای کسانی باشد که قصد خرید و فروش ویلا را دارند. همچنین برای کسانی که قصد دارند در کنار استفاده شخصی، ویلای خود را اجاره بدهند یک انتخاب جذاب است. زیرا در صورتی که ویلای شما آپشن های جذابی را داشته باشد می‌تواند برای شما حداقل ماهیانه ۱۰۰ میلیون تومان درآمد داشته باشد که با احتساب هزینه های گاز، برق و آب درآمد خالص حداقل ۸۰ میلیون تومانی را می‌تواند برای شما به همراه داشته باشد. لازم به ذکر است اگر ویلای شما در دسته ویلا های مدرن و تریبلکس به بالا قرار بگیرد، درآمد خالص شما از اجاره ویلا می‌تواند تا ۵۰۰ میلیون تومان در ماه هم افزایش یابد.

ساخت ویلا استخر دار

استخر ویلا می‌تواند با توجه به سبک ساز و متراژ زمین سبک های مختلفی داشته باشد. همچنین هزینه ساخت استخر ویلا می‌تواند وابسته به نوع متریال، آپشن های استخر و حتی منطقه ساخت ویلا شما متغیر باشد.برای مثال ساخت ویلا در شمال به دلیل محدود بودن کارگر و تاسیسات کار در منطقه، هزینه ساخت استخر هم به مراتب نسبت به ساخت ویلا در کردان بیشتر است.

در عکس های درج شده چند نمونه استخر اجرا شده توسط مجموعه برتر سازه را مشاهده می‌کنید.

مدت زمان ساخت ویلا چقدر است؟

در مدت زمان طراحی ویلا عوامل ریز زیادی دخیل هستند اما به عوامل اصلی در مدت زمان ساخت ویلا عبارت انداز:

  • توانایی پرداخت مالی مرحله به مرحله کارفرما
  • شرایط آب و هوایی
  • تعداد طبقات ویلا
  • موقعیت زمین و عوارض زمین
  • سبک طراحی ویلا بخصوص در نمای ویلا

سوالات متداول درباره ساخت ویلا

چرا ساخت ویلا را به پیمانکار واگذار کنیم؟

پیمانکار می‌تواند با توجه به روابطی که دارد بین ۳ تا ۱۵ درصد قیمت مصالح را برای شما کمتر تهیه کند. همچنین در صورت نداشتن تجربه کافی شما ممکن است در زمان بندی فاز های اجرایی و شرایط آب و هوا، با افزایش ناگهانی قیمت های ارزی مواجه شوید که قیمت مصالح را چندین برابر می‌کند.

در سال ۱۴۰۴ ساخت ویلا به سبک مدرن و هوشمند، معمولا با رقم های بسیار جذابی به فروش می‌رسند.

ابتدا باید به دهیاری روستا مراجعه کنید. سپس دهیاری بعد از تکمیل مدارک شما را به بنیاد مسکن شهرستان ارجاع می‌دهد.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
شماره موبایل: ۰۹۹۱۸۶۴۷۲۸۹
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها